Naslovnica

NON-STOP Dostupni smo 0-24

Zbog pouzdanosti i kvalitete naših usluga smo No.1 u gradu

Bilo da trebate samo prijevoz na posao ili s posla, u školu ili iz škole, ako žurite na poslovni sastanak, tu smo za Vas! Imamo dugogodišnje iskustvo u taxi službi koje je obilježeno zadovoljstvom naših korisnika. Naši korisnici su uvijek na prvom mjestu i zato će se naši taksisti uvijek potruditi doći po Vas u što kraćem mogućem roku. Nazovite nas s povjerenjem!

Prijevoz ljudi
Trebate taxi? Nikakav problem, nazovite nas i mi ćemo doći po Vas u što moguće kraćem roku. Samo recite gdje treba doći. Ako želite kod nas možete i rezervirati vožnju za neki drugi dan u vrijeme po Vašoj želji.
Kurirske usluge
Zaboravili ste nešto ponijeti od kuće, a niste u mogućnosti na brzinu vratiti se po to? Nikakav problem, nazovite nas i mi ćemo Vam otići po to. Jedino je uvjet da to može stati u automobil. Cijena prijevoza je ista kao i kada se Vi vozite.
Nabavka
Počinje Vam utakmica, vani pada kiša, a Vama baš sada treba nešto iz trgovine? Nikakav problem, nazovite nas i mi ćemo Vam otići kupiti to što želite. Cijena prijevoza je ista kao i kada se Vi vozite, a naravno, račun iz trgovine plaćate Vi.
Uvijek na vrijeme
Naš taxi će po Vas uvijek doći točno u dogovoreno vrijeme. Obično je to unutar 5 minuta, a ako je veća gužva, onda će Vam taksist reći za koliko točno može doći po Vas. Zato nam se obratite s povjerenjem!

Usluge Cjenik i ostale informacije

 • START VOŽNJA
  kn20
  Start vožnja je 20 kn
  s odgodom 5 km
  ČEKANJE 1h
  kn30
  Svaki sat vremena čekanja
  iznosi 30 kn

 • Tražite posao?

  Prijavite se ovdje

  Prijavi se

 • Taxi usluge

  Vozite se s nama povoljno, profesionalno i pouzdano

  Više...

 • Izgubljeno / Nađeno

  Ukoliko mislite da ste nešto izgubili u našem taxiju, kontaktirajte nas putem formulara

  Kontakt

 • FAQ

  Pročitajte učestalo postavljana pitanja i pronađite svoj odgovor

  Više...

Što drugi kažu o nama

Svaki puta kada naručim Taxi Non Stop uvijek stignu u dogovoreno vrijeme tako da već duže vrijeme zovem samo njih!
- Ivan
Taxi Non Stop sam rezervirala da me svaki dan voze na posao i s posla pošto živim izvan grada. Nikada ne kasnim jer su uvijek točni na vrijeme kada krećem na posao i kada se vraćam s posla.
- Marija
Kad god zatrebam prijevoz Taxi Non Stop mi je na pameti! Ne moram misliti da li vani pada kiša ili je vruće, Taxi Non Stop je uvijek tu.
- Maja